14 Дни право на връщане и замяна!

ПРЕГЛЕД на пратката преди плащане!

Бърза Доставка
до 48 часа

Категории

Тунинг части

За да направите автомобила си по своя вкус, а именно по-мощен, по-стабилен на пътя и незабелязан, имате нужда от подходящи и качествени тунинг части.

Ние от TUNING-WORLD се стараем да поддържаме голям асортимент от професионални тунинг части  и аксесоари на реномирани и добре познати марки в бранша. Всички тунинг части са с най-високо качество, каквото е трудно да се намерят на българския пазар. Качествените и правилно подбраните тунинг части ви дават сигурност и увереност при шофиране.

Виж повече

Тунинг части в TUNING-WORLD

TUNING-WORLD е директен вносител на повечето тунинг части, които ще видите в каталога ни. Това прави цените ни наистина привлекателни. Ние се стараем да подбираме само тунинг части с високо качество, за да сме сигурни, че ще ви доставим пълна наслада при шофиране.

Можете да поръчате избраните от вас тунинг части онлайн, както и да посетите физическия ни магазин на адрес София, кв. „Редута”, ул. „Погледец” 15. Партнираме с доверени тунинг гаражи, към които бихме ви насочили за монтаж при запитване.

За нас автомобилите са страст, точно както и за вас, така че не се колебайте да се свържете за всичко, което ви интересува, преди да поръчате тунинг части от TUNING-WORLD.

Тунинг части 1-черно
Тунинг част – феродов диск

Тунинг части – спортни гърнета

Защо е необходимо да подменим заводската генерация за повишаване на мощността? Всички производители използват гърнета със заглушител и главната им цел е да заглушат автомобила на максимум. Наравно с това, колата става по-мудна, а двигателят не е така ефективен. Спортните гърнета имат по-голям диаметър от обикновените и са проходни, тоест газовете се извеждат директно и максимално бързо, с което моторът се разтоварва, а мощността се покачва. За разлика от масово предлаганите тунинг части на пазара, всички спортни гърнета, предлагани от нас, са изцяло от неръждаема стомана с усилена изработка и изключителна плътен и басов звук. Това гарантира дълга и безпроблемна експлоатация и удоволствие от шофирането. Гърнетата са универсални, подходящи за бензинови и дизелови автомобили. Монтират се ежедневно на всякакъв тип коли, както любителски, така и добре подготвени за писта.

Тунинг части – спортни филтри

Спортните филтри са с по-особена конструкция от обикновените. Има 2 основни вида филтри – панелни и тип конус. Панелните филтри се поставят директно в заводската филтърна кутия и благодарение на структурата си пропускат по-голям въздушен поток. Филтрите тип конус се инсталират най-често вместо оригиналната кутия, като предимството пред панелния филтър е, че въздухът достига доста по-бързо до дросела, с което двигателят реагира доста по-адекватно, колата е по-лека за каране, засмукването на въздух е на 360 градуса,  доста по-силно изразено. Всички спортни филтри, предлагани от нас, са с най-високо качество, перящи се, за многократна употреба, на реномирани марки.

Тунинг части – дупчени дискове

В спирачната система могат да се използват тунинг части, които хората масово пренебрегват. Дупчените дискове, освен като загадка какво се крие под капака, имат и друга цел. Тези тунинг части в TUNING-WORLD са галванизирани и черни на цвят, което ги прави не само много по- стилни, но и значително по-издържливи и устойчиви на високи натоварвания, дисковете са усилени и проектирани за максимално добро охлаждане и ефективност при агресивно шофиране. Това покритие на тунинг частите не позволява да ръждясват и ги прави изключително устойчиви. Дупките в дисковете им позволяват да се охлаждат по-добре, като по този начин подобряват работата на спирачната система.

И все пак дупчените спирачни дискове неслучайно са в нашия каталог с тунинг части. Ако не намирате вашите тунинг дискове, не се колебайте да се свържете с нас, имаме и тях!

Тунинг части – интеркулери

Като изключим старите дизели, всеки автомобил с турбо двигател разполага с интеркулер. Нашите интеркулери като тунинг части са малко по-различни от обикновените, заложени от производителя. Тези тунинг части са по-големи от заводските, което допринася за по-голямо количество студен въздух. Това олекотява работата на двигателя, с което се покачва и мощността. Нашите интеркулери са подходящи както за челен монтаж, така и при отвор в капака. За разлика от пластмасовите при повечето производители, които лесно биха се пукнали, нашите тунинг части са изработени изцяло от алуминий и са устойчиви на нараняване от насекоми, а в същото време леки.

Към интеркулерите предлагаме и универсални тръби, силиконови маркучи и усилени скоби за монтаж. Така получавате всичко необходимо, за да можете да монтирате и използвате безпроблемно тези тунинг части, както и да се наслаждавате на ефекта, който ще получите при шофиране.

Тунинг части – електрически перки

Електрическите перки намират широко приложение в моторспорта, тези тунинг части се поставят най-вече при неефективност на оригиналните и при подмяна на заводския интеркулер. Тъй като челният интеркулер е по-голям от обичайния, се налага да се компенсира малко място, като компансацията с тунинг перки е добър завършек. Точно такава е работата на тези тунинг части. Те имат по-компактни размери, като в същото време работят с по-висока мощност, за да осигурят достатъчно охлаждане на двигателя. В нашия каталог от тунинг перки ще откриете добре известни марки като SPAL, Turboworks, BPART и др.

Тунинг части – спортни седалки

Спортните седалки са тунинг части, които често са разбирани погрешно. Много хора смятат, че спортните седалки служат предимно за подобряване на визията на интериора на автомобила. Но тяхната роля като тунинг части е далеч по-важна. Всъщност те са проектирани по специален начин – по-дълбоки са от обичайните и обгръщат добре тялото отстрани. Задачата на този дизайн на спортните седалки като тунинг части е да поддържат тялото на шофьора или пътника при остри завои и неравности по пътя, като не му позволяват да изпада настрани. Това е особено важно при дрифтове и офроуд, когато автомобилът се върти и/или накланя под голям ъгъл, тъй като осигурява стабилност на шофьора и по-добър контрол при шофиране.

Тунинг части 2 -седлаки
Тунинг части-седалки

Тунинг част – спортно окачване

В TUNING-WORLD предлагаме и тунинг части за спортно окачване. Те са изключително важни, когато става дума за скоростно шофиране, тъй като осигуряват по-добра стабилност на колата. Тези тунинг части обикновено са понижаващи пружини, които правят автомобила с 3 до 5 см по-нисък. Така той става значително по-надежден при навлизане в завои с висока скорост, тъй като се намалява възможността за загуба на контрол.

Тези тунинг части също така правят окачването по-твърдо, което допълнително допринася за стабилността и безопасността при шофиране. Нашите тунинг части за спортно окачване са с високо качество на доказани марки като EIBACH, BILSTEIN. В нашия уебсайт ще откриете широк набор от марки и модели, а ако не откривате вашите, не се колебайте да се консултирате с нас.

Тунинг части – силов тунинг

В каталога ни има богато разнообразие от тунинг части за силов тунинг, който предимно подобрява мощността на двигателя.Тук можете да намерите инжектори, резервоари за масло и други тунинг части, които ще направят автомобила ви значително по-бърз и мощен.

Тунинг части 3-пружини
Тунинг части -пружини

Тунинг части – фланци

В каталога ни ще откриете разнообразие от фланци, които са сред най-често използваните тунинг части. Всички фланци тук са произведени от алуминий, което ги прави неподатливи на ръжда, леки и дълготрайни.

Дистанционните фланци осигуряват по-голямо разстояние между главините и джантите, като по този начин изнасят колелото навън и правят стъпката на автомобила по-широка. Това подобрява стабилността при шофиране, като в същото време придава значително по-добра визия на автомобила. Малките детайли са от изключително значение, а това е един от тях.

Преходните фланци са тунинг части, които ви позволяват да сложите джанти с различно междуболтово разстояние от заводското. Благодарение на тях можете да промените вида на автомобила си така, както наистина ви харесва, без да се съобразявате със заводските изисквания.

Тунинг части в TUNING-WORLD
Тунинг части – спортни гърнета
Тунинг части – спортни филтри
Тунинг части – дупчени дискове
Тунинг части – интеркулери
Тунинг части – електрически перки
Тунинг части – спортни седалки
Тунинг част – спортно окачване
Тунинг части – силов тунинг
Тунинг части – фланци