14 Дни право на връщане и замяна!

ПРЕГЛЕД на пратката преди плащане!

Международна Доставка!

Доставка и плащане

Поръчка

След като изпратите Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас за потвърждение. Съветваме Ви да давате коректни данни, за да можем да изпратим поръчката Ви в най-кратък срок.

Доставка

Ние ще изпратим вашите продукти с куриерска фирма, която доставя на територията на България, в рамките на 48 часа от приемането на поръчката.

Плащане

Вие имате право да изберете един от следните начини за плащане при извършване на поръчка:

  • с наложен платеж при получаване на поръчаните продукти;
  • чрез системата за електронния разплащания ePay;
  • с дебитна или кредитна карта през виртуалния ПОС терминал на уебсайта;
  • с банков превод по посочената банкова сметка.

Наложен платеж

Плащането се извършва в момента на получаване директно на куриера, който доставя пратката.

Следващите опции изискват предварително заплащане. След получаване на сумата по поръчката, ще ви изпратим поръчаните продукти.

ePay.bg – система за електронни плащания с дебитна или кредитна карта

След направена поръчка автоматично ще бъдете пренасочени с данните от нея към системата на ePay.bg, където с вашето потребителско име и парола да осъществите плащането.

Плащане с банкова карта

Плащане с карта може да се осъществи със следните карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.
Плащането може да се осъществи, само ако картата отговаря на следните условия:

  • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
  • Моля, проверете също така дали вашата карта е отворена от вашия издател за транзакции в интернет.
  • От гледна точка на сигурност, максималната сума за
    плащане с карта е 5000 лв

Данни на картата, необходими за попълване – номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя.

Данните на кредитната карта се въвеждат в сайта на ДСК. Като търговец, „ИзпериМе” ООД няма достъп до тези данни.

За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode.
В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.
Транзакцията е успешна, ако има успешна автентикация на клиента (ако е регистриран в схемите за автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode) и получена авторизация. При успешна транзакция на екран се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.
Удържането на парите при плащане с карта се извършва в рамките на работния ден.
Транзакционната валута при плащане с карта е български лев (лв).

 

Връщане

Закупените стоки онлайн могат да бъдат връщани в срок от 14 календарни дни от получаването им, без да се посочва конкретна причина. Ние ще възстановим заплатената сума от клиента в срок не по-късно от 14 календарни дни от упражняването на правото на клиента.

Ние от tuning-world.bg приемаме връщане на стока закупена от физическият магазин, само ако стоката не е с нарушен търговски вид. Срокът за връщане на закупена стока от физическият магазин е 7 ДНИ. 

За да може това да се случи е необходимо да се представи касовия бон от куриера за покупката, стоките да не са били употребявани и да не е нарушена целостта на опаковката.

Разходите за транспорт при при отказ от покупката се поемат от подателя. Клиентът трябва да върне стоката на адрес: София 1700, кв:Дружба 1, улица Амстердам №4.

Свали бланка за връщане: от тук

При необходимост от връщане на сума, платена с банкова карта, сумата се възстановява по картата, с която е извършено плащането