14 Дни право на връщане и замяна!

ПРЕГЛЕД на пратката преди плащане!

Бърза Доставка
до 48 часа

Доставка и плащане

Поръчка

След като изпратите Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас за потвърждение. Съветваме Ви да давате коректни данни, за да можем да изпратим поръчката Ви в най-кратък срок.

Доставка

Ние ще изпратим вашите продукти с куриерска фирма, която доставя на територията на България, в рамките на 48 часа от приемането на поръчката.

Плащане

Заплащането на стойността се извършва при получаването директно на куриера, (наложен платеж).

Връщане

Закупените стоки онлайн могат да бъдат връщани в срок от 14 календарни дни от получаването им, без да се посочва конкретна причина. Ние ще възстановим заплатената сума от клиента в срок не по-късно от 14 календарни дни от упражняването на правото на клиента.

Ние от tuning-world.bg приемаме връщане на стока закупена от физическият магазин, само ако стоката не е с нарушен търговски вид. Срокът за връщане на закупена стока от физическият магазин е 7 ДНИ. 

За да може това да се случи е необходимо да се представи касовия бон от куриера за покупката, стоките да не са били употребявани и да не е нарушена целостта на опаковката.

Разходите за транспорт при при отказ от покупката се поемат от подателя. Клиентът трябва да върне стоката на адрес: София 1700, кв:Дружба 1, улица Амстердам №4.

Свали бланка за връщане: от тук